Studiotid - Hjorthmusic

Go to content

Main menu:

Beställningar
Studiotid

Studio Hjorthmusic går att boka för inspelningar i studion, inspelningar on location, mixning, mastring och överföringar mellan olika format.

Kostnaden är alltid 500kr/h (inklusive avdragbar moms) oavsett uppdrag, men för on location-jobb tillkommer resa (och timkostnad för resa och riggning). Alla bokningar sker i mån av tid, så hör gärna av dig i god tid!

Du kan få så mycket (eller lite) hjälp med producentrollen som du själv vill, och du har tillgång till multiinstrumentalist som kan hjälpa till med alla slags gitarrer, bas, slagverk, körsång mm. Du får även tillgång till ett bra kontaktnät med andra bra och studiovana musiker som kan anlitas för att bygga upp större produktioner, om så önskas.

Om du har frågor och funderingar, eller vill boka tid – kontakta Gunnar på 070-7261015 eller chops’at’gunnarhjorth.se.

Anmärkning

Från och med augusti är studion återigen öppen för bokningar och välkomnar kunder för sessions på plats (såväl som on location-jobb, mixning och mastringsjobb). Eftersom pandemin dessvärre fortfarande pågår, och det finns extra sköra personer som använder studion, så behöver ni vara vara symptomfria från luftvägsinfektion och vaccinerade mot Covid-19 när ni är i studions lokaler.

Back to content | Back to main menu