Handledning i gitarr - Hjorthmusic

Go to content

Main menu:

Hjorthmusic
Visst vore det väl kul att ha en egen gitarrcoach?

Nog vore det väl bra att ha någon som visar, peppar och hjälper dig att komma vidare med din egen musik? Ta chansen att utvecklas musikaliskt på dina egna villkor.

Hos mig kan du få spela musik från 40-tal till nutid och lära dig typiska tricks från massor av olika stilbildande gitarrister (Chuck Berry, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Eric Clapton, Robben Ford, Pat Metheny m.fl). Eller fördjupa dig i den stil som du själv föredrar och lär dig dina favoritlåtar. Du kan också få lära dig hur musik är uppbyggd så att du kan skriva dina egna låtar eller snabbare lära dig andras.
Visst vore det kul att regelbundet få lära sig massor av nya låtar, få tips om övning och ny musik? Att få en musikalisk nytändning? Du kan fördjupa dig i improvisation och lära dig spela gitarrsolo i en blues, en rocklåt, en soulklassiker, en hårdrockslåt, en poplåt, en funklåt eller till och med en jazzlåt med massor av ackord!

Kanske är du intresserad av klassisk gitarr? Jag är även utbildad konsertgitarrist och jobbar naturligtvis gärna med den klassiska gitarrepertoaren.
Gitarr är ett mycket mångsidigt och roligt instrument, ta chansen att göra något kreativt för din egen skull! Du kommer så ofta (nästan) eller sällan som du vill, och du bestämmer om du vill ha långa eller korta gitarrpass.

Kontakta mig så gör vi upp ett individuellt studieprogram!


Back to content | Back to main menu